STÖD OSS

Stöd Forska Utan Djurförsök med en gåva! Med din hjälp kan vi skynda på utvecklingen av nya metoder så att djurförsök snabbare kan ersättas.
Swisha din gåva här »

Eller skanna Qr-koden med din telefons kamera:

När du swishat en gåva blir du ombedd att fylla i dina uppgifter för att vi ska kunna koppla din gåva till dig i vårt register. Om du vill ha skattereduktion för din gåva så måste du ange adress och personnummer. Information om hur vi behandlar personuppgifter hittar du här >> Tack för ditt stöd!

Vill du skänka via Plusgiro så är vårt Plusgiro 907090-5.

SKATTEREDUKTION FÖR GÅVOR                                                                            

Forska Utan Djurförsök är godkänd för skattereduktion. Du kan få skattereduktion för varje gåva på minst 200 kronor, om du skänker minst 2 000 kronor under ett kalenderår till godkända organisationer. Skattereduktionen är 25% av gåvobeloppet och du kan få skattereduktion för 12 000 kronor per år.

Forska Utan Djurförsök skickar kontrolluppgift om dina gåvor till Skatteverket och till dig. Vi behöver därför ha ditt personnummer och din adress i vårt register. Om du är osäker på om vi har dina uppgifter så kan du lämna dem här>> eller kontakta oss via E-post: info@forskautandjurforsok.se eller telefon: 08-749 03 40.  Läs mer om skattereduktion för gåvor på Skatteverkets hemsida.