Testamentera

Låt minnet av dig få leva vidare och vara en del av framtidens forskning och verka för en bättre framtid utan djurförsök. Din sista vilja kan bidra till att rädda många djur från att utsättas för djurförsök. Ett testamente skriver du för att försäkra dig om att ingen annan bestämmer hur dina tillgångar ska användas om du plötsligt skulle ryckas bort.

Du kan välja att testamentera hela din kvarlåtenskap, en viss summa, en ägodel, fastighet eller värdepapper som vi kan omsätta. Vi är befriade från reavinstskatt vilket gör att hela värdet av värdepapper och fastigheter kommer Forska Utan Djurförsöks arbete till godo.

Beställ gärna vår testamentesbroschyr och lär dig mer om vad som kanske skulle kunna vara aktuellt för just dig. Maila din beställning till info@forskautandjurforsok.se.

Ansvarig för testamenten hos Forska Utan Djurförsök är Karolina Ekman.
Telefon: 08-124 560 98 (direktnummer) eller 08-749 03 40 (växel)
E-post: Karolina@forskautandjurforsok.se

Forska Utan Djurförsöks organisationsnummer är: 802004 – 1441.