Hyllnings- och minnesgåva

MINNESGÅVA

Att hedra någon med en minnesgåva är en fin gest som uppskattas av efterlevande och bidrar till utvecklingen av nya forskningsmetoder. Forska Utan Djurförsök stödjer läkemedelsutveckling och forskning bl.a. om cancer, HIV, Alzheimers och hjärntumörer, samtidigt som forskningen bidrar till att ersätta djurförsök.

Gör så här:
1. Betala din minnesgåva till Plusgiro 90 70 90-5 eller via Swish till nr 1239070905. Ange ”minnesblad via hemsidan” som meddelande.
2. Välj ett av minnesbladen nedan och ladda ner till din dator, skriv ut och fyll i namn på den som ska hyllas resp namn på den du skänker en minnesgåva för.
3. Skicka eller lämna till begravningsbyrån eller anhöriga.

FUD Minnesgåva skog FUD Minnesgåva hav

HYLLNINGGÅVA

Hylla någon med en uppskattad gåva som även bidrar till framtidens forskning och verkar för en bättre framtid utan djurförsök!

Gör så här:
1. Betala din hyllningsgåva till Plusgiro 90 70 90-5 eller via Swish till nr 1239070905. Ange ”hyllningsblad via hemsidan” som meddelande.
2. Välj ett av hyllningsbladen nedan och ladda ner till din dator, skriv ut och fyll i namn på den som ska hyllas resp namn på den du skänker en minnesgåva för.
3. Skicka eller lämna till den du vill hylla.

FUD Hyllningsgåva hund  FUD Hyllningsgåva katt

 

Om du behöver vår hjälp med att skicka hyllnings- eller minnesblad

Kontakta oss i god tid, minst 5 arbetsdagar innan bladet ska levereras till mottagaren. Vi skickar till mottagarna endast via e-post, så du måste ha en e-postadress till mottagaren (ofta en begravningsbyrå om det är en minnesadress). 

Gör så här:
1. Betala din minnes- eller hyllningsgåva till Plusgiro 90 70 90-5 eller via Swish till nr 1239070905. Ange ”minnesblad via FUD” eller ”hyllningsblad via FUD” som meddelande till oss.
2. Kontakta oss sedan via e-post till: info@forskautandjurförsök.se
Eller ring oss på 08-749 03 40.

Ange följande uppgifter:
a) Namnet på den som hyllas eller den du skänker en minnesgåva för 
b) Begravningsdatum om det är en minnesadress
d) Namnet på alla givare som ska stå med i hyllnings- eller minnesbladet
e) E-postadress som hyllnings- eller minnesbladet ska skickas till
f) Meddela oss när och hur du har betalat.