Stockholm Charity Dog Walk

cdw2015_8

– vi tassar för djurfria forskningsmetoder!

Stöd framtidens forskning med djurfria metoder i Stockholm Charity Dog Walk! Forska Utan Djurförsök och Sveland Djurförsäkringar arrangerar en insamling där du och din hund kan ta ställning för djurfria forskningsmetoder och bidra till utvecklingen av metoder som kan ersätta plågsamma djurförsök.

Bjud gärna med dina vänner och lägg upp en bild på dig och din fyrbenta vän på sociala medier och tagga med #vitassar

När

Djurens dag, den 4 oktober 2015 kl 11-15

Plats

På Gärdet vid Sjöhistoriska Museet, Stockholm

Aktiviteter

Hundpromenad till förmån för djurfri forskning. Sveland Djurförsäkringar är även på plats med hundfotografering och veterinärrådgivning till förmån för Forska Utan Djurförsök.

Så bidrar du

Anmäl dig nu eller på plats genom att skänka 25 kr till Forska Utan Djurförsök. SMS:a DOGWALK25 till 72980. När du visar upp bekräftelsen på plats får du en snygg pin som visar ert stöd.

Sveland Djurförsäkringar kommer dessutom att stödja Svelands Stiftelse för djurens hälsa och livskvalité med motsvarande summa som samlas in till Forska Utan Djurförsök under Charity Dog Walk.

 

Om Sveland Djurförsäkringar och Svelands Stiftelse

Sveland Djurförsäkringar är ett kundägt bolag utan vinstintresse från ägarna; våra försäkringstagare. Det gör att vi alltid sätter dig och ditt djurs hälsa främst. Med över 100 års erfarenhet av djurförsäkringar hjälper vi dig snabbt och kompetent när du behöver det som mest.

Vårt hjärta bultar för djurs välmående. Svelands Stiftelse främjar vetenskaplig forskning och utveckling som har betydelse för djurs hälsa ur ett etiskt och medicinskt perspektiv. Vi samarbetar även med Forska Utan Djurförsök i deras arbete att bidra till utvecklingen av djurfria forskningsmetoder.

www.sveland.se

www.svelandstiftelse.se