Vi söker en insamlare!

Är du en van insamlare med erfarenhet av insamlingskampanjer, postala och digitala, och gillar relationsskapande arbete med månadsgivare, testatorer och stora givare? Är du en riktig fena på målgruppsurval, projektledning och van att ha koll på lönsamhet och relevans?
Då vill vi att du börjar jobba hos oss!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är i huvudsak indelade i fyra områden;

• Planering och genomförande av insamlingsaktiviteter
• Uppföljning och rapportering av insamlingsverksamheten
• Utveckling av befintliga givare/rekrytering av nya givare
• Testamenten/dödsbon.

Profil
För att kunna lösa arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet av att projektleda, genomföra och följa upp kampanjer. Du bör vara van med att jobba med målgruppsurval, lönsamhet och relevans gällande allt från utseende till förväntat resultat samt ha erfarenhet av nyrekrytering av givare i kombination med utveckling av befintliga givare.
Vi ser gärna att en insamlare hos oss har någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring och/eller försäljning alternativt har arbetat med kvalificerat insamlingsarbete under minst 3 års tid. Du ska ha goda projektledaregenskaper, vara resultatorienterad och kreativ kombinerat med en skarp planerings- och kalkyleringsförmåga. Du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och väl i engelska. Du bör ha erfarenhet från arbete med någon form av givarregister och det är meriterande om du behärskar KomMed samt har gått FRIIs Grundkurs i insamling.

Vi är ett litet kansli så det är viktigt för oss att du har mycket god samarbetsförmåga och förstår att ingen arbetsuppgift är för stor eller för liten. Vi hjälper varandra och strävar varje dag efter att få fram bättre och säkrare forskning med djurfria metoder inom allt från medicin och läkemedel till testning av kemikalier.

Tjänsten är en tillsvidareanställning (heltid) med 6 månaders provanställning och placering på vårt kansli i Hammarby Sjöstad, Stockholm. Du rapporterar till kanslichefen. Tillträde omgående eller med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Vi tillämpar 37,5 timmars arbetsvecka, flextid, har kollektivavtal (IDEA-Unionen) samt erbjuder möjlighet till friskvårdsbidrag.

Ansökan (CV och personligt brev) skickas senast 5 april 2019 till Carina Franzén (kanslichef) på e-postadress carina@forskautandjurforsok.se. Har du frågor om tjänsten så kontakta Carina Franzén på telefon 08-124 560 95.

Ladda ned annonsen i PDF-format här.