Bli Företagsvän

Stöd Forska Utan Djurförsök genom att bli Företagsvän – ditt företag kan göra skillnad för försöksdjuren!

Du och ditt företag kan välja på tre olika nivåer:  brons 4.000 kr, silver 8.000 kr eller guld 15.000 kr per år:

Brons: 4.000 kr/år – ditt företag får:

• Diplom
  • Synas med er logotyp på Forska Utan Djurförsöks hemsida på sidan Våra företagsvänner

Silver: 8.000 kr/år – ditt företag får:

• Ett mjukisdjur som påminnelse om att ni stödjer Forska Utan Djurförsök
  • Nyhetsbrevet MAM (Med Andra Metoder) med rapportering om verksamheten
  • Synas på Forska Utan Djurförsöks Facebook-sida vid ett tillfälle

Guld: 15.000 kr/år – ditt företag får:

• Ett mjukisdjur som påminnelse om att ni stödjer Forska Utan Djurförsök
  • Nyhetsbrevet MAM (Med Andra Metoder) med rapportering om verksamheten
  • Synas på Forska Utan Djurförsöks Facebook-sida vid ett tillfälle
  • Skräddarsytt utbildningsprogram om djurfri forskning med föreläsning av vår sakkunniga

Gör så här:
1. Skänk din gåva via vårt formulär här på hemsidan. Välj fliken Företag och belopp.
2. Skicka ett e-postmeddelande till oss på info@forskautandjurforsok.se och berätta att du vill bli Företagsvän samt uppge era kontaktuppgifter. I det fall företaget behöver någon form av rekvisition eller betalningsunderlag så nämn även det i ert e-postmeddelande till oss.
3. När betalningen kommit in på vårt PG-kontot kontaktar vi er för leverans av de i paketet ingående delarna.

Kontakta gärna oss vid frågor om ni vill bli Företagsvän hos Forska Utan Djurförsök – det går givetvis att skänka andra belopp än de ovan nämnda paketen.

E-post: info@forskautandjurforsok.se