Bli Företagsvän

Stöd Forska Utan Djurförsök genom att bli Företagsvän – ditt företag kan göra skillnad för försöksdjuren!

Du och ditt företag kan välja på tre olika nivåer:  brons 4.000 kr, silver 8.000 kr eller guld 15.000 kr per år:

Brons: 4.000 kr/år – ditt företag får:

• Forska Utan Djurförsöks e-nyhetsbrev med rapportering om verksamheten
  • En webbknapp/banner att lägga på er hemsida eller intranät
  • Ett diplom med ditt företags namn
  • Synas med er logotyp på Forska Utan Djurförsöks hemsida på sidan Våra företagsvänner

Silver: 8.000 kr/år – ditt företag får:

• Forska Utan Djurförsöks e-nyhetsbrev med rapportering om verksamheten
  • En webbknapp/banner att lägga på er hemsida/intranät eller att använda i er övriga kommunikation*
  • Ett mjukisdjur som påminnelse om att ni stödjer Forska Utan Djurförsök
  • Synas på Forska Utan Djurförsöks Facebook-sida vid ett tillfälle

Guld: 15.000 kr/år – ditt företag får:

• Forska Utan Djurförsöks e-nyhetsbrev med rapportering om verksamheten
  • Ett mjukisdjur som påminnelse om att ni stödjer Forska Utan Djurförsök
  • Synas på Forska Utan Djurförsöks Facebook-sida vid ett tillfälle
  • Skräddarsytt utbildningsprogram om djurfri forskning med föreläsning av vår sakkunniga

* I kommunikation där Företagsvänner använder FUDs namn ska all användning godkännas i förväg av FUD. Det är viktigt för oss att vårt namn nämns i positiva sammanhang och inte vid evenemang med olagliga inslag eller i samband med företag som utför djurförsök. Vi vill inte heller synas vid aktiviteter som har en tydlig politisk inriktning eller som på något sätt kan sammankopplas med sexism eller rasism. Vi förutsätter också att alla nödvändiga tillstånd finns.

Gör så här:
1. Skänk din gåva via vårt formulär här på hemsidan. Välj fliken Företag och belopp.
2. Skicka ett e-postmeddelande till oss på info@forskautandjurforsok.se och berätta att du vill bli Företagsvän samt uppge era kontaktuppgifter. I det fall företaget behöver någon form av rekvisition eller betalningsunderlag så nämn även det i ert e-postmeddelande till oss.
3. När betalningen kommit in på vårt PG-konto kontaktar vi er för leverans av de i paketet ingående delarna.

Kontakta gärna oss vid frågor om ni vill bli Företagsvän hos Forska Utan Djurförsök – det går givetvis att skänka andra belopp än de ovan nämnda paketen.

E-post: info@forskautandjurforsok.se